septiembre/2021

25sep22:00Nakany KantéConcert22:00 Plaça del Mercat Pere Garau

Hora

(Sábado) 22:00

Lugar

Plaça del Mercat Pere Garau

Plaça Pere Garau, s/n

Información

Nakany Kanté presenta “De Conakry a Barcelone”, el seu 3er àlbum, editat el setembre de 2020 per Kasba Music, Slow Walk Music i Voodoo Diggers, un àlbum que l’ha posicionada en les llistes dels millors discs de l’any.

El magnètic afropop de Nakany Kanté es presenta en acústic, acompanyada de guitarres, baixos i percussió, i amb unes cançons influenciades pel pop, afrobeat, soukous i un chin de cubaneo.

La seva obra parla de la vida en les dues ciutats, de l’amor a distància, del pes de la tradició i de la religió entre la població jove, que reclama Àfrica per als africans i les africanes, de la situació de les dones, de somnis i de la vida quotidiana en general.

Músic convidat: Seydou Sissokho

Seydou Sissokho va néixer en 1957 a Dakar en el si d’una extensa família de griots (transmissors de la cultura i la història) amb una llarga i arrelada trajectòria. De fet, el seu pare va ser el primer representant formal d’aquests guardians de la tradició. En la seva carrera musical ha col·laborat amb músics d’Àfrica Occidental de la talla dels senegalesos Orchestra Baobab o Youssou N’Dour, el guineà Mory Kanté o la formació diversa Griot Blues. La música li ha portat a actuar en sales de festes, hotels, festivals i fins i tot circs amb el seu propi grup, girant pel continent africà, però també per Europa i per alguns llocs d’Amèrica.
Instal·lat a Mallorca, Seydou Sissokho fa classes de djembé a les illes des de fa més de 20 anys i ha creat Africa 2000 Djembé Sessions, una experiència de viatge cultural al Senegal.

Reserva les teves entrades

El procés pot trigar una mica depenent de la teva connexió. En cas de problemes, podeu intentar-ho en el següent enllaç: Entrades FAC

X